Vacatures

Of je nu een starter, professional of student bent, wij zijn altijd op zoek naar ambitieus toptalent. We kennen geen glazen plafond, heilige huisjes of dichte deuren. Werken doen we in een veilige omgeving zonder politiek. Iedereen is benaderbaar, ongeacht functieniveau. Consultancy is bij ons topsport, jezelf ontwikkelen en uitdagen de norm. Elke dag een stapje beter. Bij ons tellen jouw ideeën en gaat resultaat boven persoonlijk succes. Doe je mee?

Starters

Ben jij bijna of net afgestudeerd en op zoek naar jouw eerste baan? En lijkt consultancy of data analytics jou wel wat? Zet jouw talenten in de hoogste versnelling. Ontdek de mogelijkheden om jouw carriere een vliegende start te geven met ons Consultant Development Program. Bekijk onze vacatures voor starters.

Lees meer

Professionals

Heb jij meer dan twee jaar werkervaring en wil je verder groeien? Wil jij doorbraken realiseren en iets blijvends neerzetten? En wil je jezelf sneller ontwikkelen? Wij hebben altijd plek voor ambitieuze talenten met een drive om organisaties beter te maken. Bekijk onze vacatures voor professionals en lees over onze visie op talent ontwikkeling.

Lees meer

Stagiairs

Ben jij nog aan het studeren en wil je alvast de consultancy wereld ontdekken? En wil je werken in een omgeving waar een goed argument het altijd wint van hiërarchie? Bij ons krijg je als stagiair de mogelijkheid om het consultancy vak actief mee te maken. Je werkt mee op projecten en draagt bij aan visie- en businessontwikkeling. Wil je in korte tijd veel leren? Niet alleen over de markt en het vak, maar ook over jezelf? Bekijk onze vacatures voor stagiairs.

Lees meer
Gewoon eens kennismaken?
Kom een kop koffie drinken met een IG&H-er.
Lees meer