Anouk Baars
Delen


Consultancy en (top)sport

Bij een baan waarbij je voornamelijk geconcentreerd binnen werkt, vind ik het waardevol om buiten fysiek actief te zijn. Frisse lucht helpt je hoofd leeg te maken en een rondje fietsen of rennen is het perfecte moment om te reflecteren op je dag.

Als consultant binnen IG&H heb je de vrijheid om dit te doen en wordt dit gestimuleerd. Afgelopen jaar hebben we zelfs met ongeveer 60 collega’s meegedaan aan een halve triatlon in Cascais, Portugal. Hier ging een intensieve trainingsperiode aan vooraf waar de helft van de deelnemers zichzelf een nieuwe sport eigen moest maken. In de aanloop naar dit evenement trainden we wekelijks samen en werden Strava segmenten fanatiek gevolgd. Zo zagen we waar en wanneer werd getraind, en dat iedereen fitter werd naarmate de race naderde.

Als je na een dag werken nog op open water gaat zwemmen, dan verleg je echt je focus naar iets totaal anders dan werk. Naast duursporten zijn voetbal, tennis en hockey ook favoriet bij IG&H. En even ontspannen kan je natuurlijk ook aan de tafeltennistafel op kantoor.

Gewoon eens kennismaken?
Kom een kop koffie drinken met een IG&H-er.
Lees meer