Anouk Baars
Delen


Consultancy en (top)sport

Bij een baan waarbij je voornamelijk geconcentreerd binnen werkt, vind ik het waardevol om ook veel buiten fysiek actief te zijn. Frisse lucht helpt je hoofd leeg te maken en een rondje fietsen of rennen is het perfecte moment om te reflecteren op je dag. Als consultant binnen IG&H heb je de vrijheid om dit te doen en er is begrip voor.

Afgelopen jaar hebben zo’n 20 collega’s een marathon of triatlon gedaan, van New York tot Moskou tot Amsterdam of Berlijn. Vanuit daar is de inspiratie ontstaan om in 2018 een halve Iron Man te finishen. Hier gaan maar liefst 45 IG&H-ers aan deelnemen. Hiervoor hebben we het zonnige Portugal, Cascais, als bestemming gekozen. In september zal een derde van het kantoor aan de start verschijnen. Ondertussen trainen we ook samen, hierbij worden Strava segmenten nauwkeurig gevolgd en zien we waar en wanneer wordt getraind.

Naast duursporten zijn voetbal, tennis en hockey ook favoriet bij IG&H. En even ontspannen kan je natuurlijk ook aan de tafeltennistafel op kantoor.

Gewoon eens kennismaken?
Kom een kop koffie drinken met een IG&H-er.
Lees meer