Mark Boerekamp
Delen


Mark Boerekamp: nieuwe digital technology partner

Mark Boerekamp treedt per 1 november 2017 toe als partner bij IG&H Consulting & Interim. Boerekamp gaat zich richten op het verder uitbouwen van de digitale praktijk van ons bureau.

Boerekamp (47) was hiervoor COO in de Raad van Bestuur van APG, een functie die hij ruim 5 jaar vervulde. Daarvoor was hij twaalf jaar werkzaam bij Accenture en onder meer verantwoordelijk voor de financiële sector. Boerekamp studeerde agrarische economie in Wageningen en haalde zijn Doctoraal Bedrijfseconomie en Post Doctoraal Register Accountancy aan de universiteit van Tilburg.

Overstap
Mark Boerekamp: “Bij IG&H kan ik mijn passie voor innovatie, nieuwe technologieën en digitale vraagstukken combineren met mijn droom van ondernemerschap. De balans tussen ambitie, aandacht voor de mens, diepgewortelde klantrelaties, en de kwaliteit van mensen en dienstverlening zijn aanleiding voor mij om juist voor IG&H te kiezen. Ik kijk er naar uit om samen met mijn nieuwe collega’s de positie van IG&H te versterken, uit te bouwen en onze klanten verder te ondersteunen in de uitdagingen van deze tijd.”

Aanwinst
Jan van Hasenbroek, managing partner van IG&H zegt: “Wij zijn enorm verheugd met de komst van Mark bij onze firm. Onze visie is dat business en technologie geïntegreerd aangepakt moeten worden, om bedrijfsstrategieën voor onze klanten direct werkbaar te maken naar concrete resultaten. Mark is gezien zijn brede kennis en zijn krachtige persoonlijkheid, als geen ander in staat om de verbindingen te maken en de versnelling te realiseren die hiervoor nodig zijn.”

Gewoon eens kennismaken?
Kom een kop koffie drinken met een IG&H-er.
Lees meer