Jesse Albus
Delen


De stage van Jeanne

‘Inspirerend’; zo zou ik mijn stage in één woord het beste kunnen samenvatten. De periode bij de Health-afdeling van IG&H is ontzettend goed bevallen.

Het enthousiasme waarmee de consultants klanten willen helpen werkte onwijs aanstekelijk. Zo liet ik mij graag inspireren door presentaties en testimonials  tijdens de maandelijkse meetingen. Ook werden daar de laatste zorgnieuwtjes doorgenomen, wat altijd uitmondde in interessante discussies. Oplossingen voor actuele problemen als de sluiting van het Slotervaartziekenhuis, verlaging van de zorgkosten en verdeling van de zorg in de Flevopolder werden uitgebreid overwogen.

Ik heb heel veel geleerd, zowel vakinhoudelijk en als zorgprofessional, maar ook als consultant. IG&H biedt veel trainingsmogelijkheden aan voor starters en stagiairs. Dat vond ik echt superleuk. Eén van deze trainingen was de driedaagse ‘Wasstraat’; de perfecte vuurdoop in de consultancy wereld. Daarnaast heb ik ook de trainingen ‘killerslides maken’ en ‘werksessie voorbereiden’ gevolgd. Beide sessies zijn heel nuttig voor het vervolg van mijn carrière.

Mijn passie voor de zorg is tijdens mijn stage alleen maar toegenomen. Ook ben ik zekerder geworden over mijn kwaliteiten, zoals presenteren en het samenvatten van veel informatie. Daarnaast heeft de feedback van Health-consultant Arvid Glerum me heel erg geholpen om beter gestructureerd te werken. Dat is zeker iets wat ik meeneem uit deze stage.

IG&H staat bekend om de fijne cultuur en gedreven mensen. Dat kan ik alleen maar beamen. De stage was de perfecte start van mijn loopbaan en staat bovendien goed op mijn cv. Alle consultants zijn heel aardig. Ik zou iedereen kunnen benaderen voor een netwerkconnectie bij het zoeken van een baan.

Afgelopen periode heb ik een enorme persoonlijke ontwikkelingsstap gemaakt. Als ik over vijf jaar terugblik op deze periode, zal ik daar zeker aan denken. Ook zal ik één ander punt niet vergeten: de fantastische activiteiten die IG&H organiseert. We gingen een weekendje weg met het healthteam naar Gent. Ook hadden we een heel groot feest, inclusief twee overnachtingen, met het hele bedrijf in Groningen. Tijdens dat laatste evenement kregen we ook nog eens een fantastische lezing van de fotograaf Jimmy Nelson. De combinatie van deze toffe activiteiten en inhoudelijk interessante stage heeft ervoor gezorgd dat de tijd is omgevlogen!

Gewoon eens kennismaken?
Kom een kop koffie drinken met een IG&H-er.
Lees meer